Over


Tzalschoeenzenastaffis


Hey, verlang jij ook zo naar het oude normaal, toen je vrij was om te gaan en staan waar je wou en wanneer je wou? Weet je nog hoe je met familie en vrienden kon genieten van elkaars gezelschap en vriendschap? Hoe je samen uitstapjes kon doen, evenementen bijwonen en je al die herinneringen kon delen en koesteren?

Wees gerust, alles komt terug! Met ons Cristal Open Air-project in Aarschot brengen wij jouw persoonlijke vrijheid en blijheid weer een stapje dichterbij… Wij zijn namelijk een associatie van enthousiaste, evenementiële experten en wij gaan jullie tot 26 september zowat 12 zomerweekends lang de tijd van jullie leven bezorgen, in alle vrijheid, veiligheid en comfort! Jawel, het post-coronatijdperk breekt aan.

Achter het station van Aarschot concipieerden en bouwden we op 5000 m² namelijk een state-of-the-art openlucht theatertent dat -als tijdelijk kunstwerk- een platform zal bieden aan uiteenlopende culturele en evenementiële initiatieven: podiumoptredens (dans, muziek, theater) maar ook modeshows, (kinder)animatie, fuiven, vrij podia… Diverse kunstinstallaties van lokale kunstenaars zullen de site sieren. Bovendien is deze strategische locatie ideaal bereikbaar met de wagen, openbaar vervoer, moto, (bak)fiets, step of skateboard.

Onze ‘schaalbaarheid’ is onmiskenbaar een troef! Naargelang de evolutie in overheidsrichtlijnen zullen wij tot 400 zitplaatsen (met tafeltjes) en tot 3.500 staanplaatsen kunnen faciliteren, met respect voor jouw bubbel en alle social distancy-regels. Het Cristal openlucht theater wordt alvast een gigantische paraplu tegen regen en zon, met open en hoge zijwanden. Bovendien zorgen wij voor jouw optimale beleving op vlak van licht, geluid, toegankelijkheid en horeca!

Wij programmeren zelf al veel. Zie ons luik programma’. Maar ook externe organisaties kunnen gebruik maken van onze infrastructuur en onze deskundigheid en knowhow op het vlak van corona proof en crowd control. Met dit project willen we de hele wereld trouwens laten zien tot wat onze sector in staat is… ook bij buitengewone uitdagingen.

Geniet alvast met ons mee. Zomer 2021 wordt toch nog… prachtig!


Cristal Open Air is het resultaat van een interprofessionele samenwerking tussen expert leveranciers van eigen streek.


RT-FACT : concept executive

L&L Stage Service : audiovisual

Artkom : creative design & artwork

Zippolla: staging,constructions and site production

360 Solutions: risk & safety, crowd management

BNL Tent Concept: specific shelter & tent constructions

KICK APS: stage services & backline specialist

Wim Daans: stage management & artist production

Agent Orange: site management

Miss Fierce : media & marketing

Phibo : press relations 

DP : press relations


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x